Er installatör av Kabel-TV i Hudiksvall & Hälsingland. För hyreshus & bostadsrättsföreningar.

  Kabel-TV
  Är ni i planerna att installera kabel-tv i ert hyreshus eller bostadsrättsförening? Vänd er till oss. Vi är specialister och utför installation & underhåll.

  Vi hjälper er även vid byte och ombyggnation från analogt tv-nät till digitalt. 

  Det analoga TV-nätet började sin nedsläckning 2005. De digitala sändningarna hade redan då funnits tillsammans med det analoga nätet i flera år. Övergången från det analoga nätet till det digitala var färdigställt i oktober 2007 och sedan dess finns alltså bara digitala sändningar i marknätet.

  Vänd er till en specialist
  Vi är specialisterna i Hudiksvall inom hemelektronikservice och helhetslösningar för antenn, parabol, kabel-tv och datanät.


  Verksamhetsområden

  Montering av TV, projektorer, hemmabio

  Vi monterar all hemelektronik såsom TV, projektorer, bio & ljudanläggningar. Vi finns i Hudiksvall.

  Läs mer

  Nätverk, Wi-Fi, mobilt bredband

  Vi hjälper företag och privatkunder med installation av trådbundet nätverk & trådlösa nätverk, montage av externa antenner för mobilt bredband(3G/4G). Vi finns i Hudiksvall.

  Läs mer

  Antenninstallation & parabolmontering

  Vi monterar alla typer av antenner och paraboler för radio och tv. Även återförsäljare för ledande aktörer. Vi finns i Delsbo, Hudiksvall.

  Läs mer

  Installera kabel-TV

  Installation av kabel-tv i hyreshus & bostadsrättsföreningar. Underhåll & ombyggnationer från analogt till digitalt nät. Vi finns i Hudiksvall.

  Läs mer