Er montör av hemelektronik såsom TV, Projektorer, Hemmabio i Hudiksvall & Hälsingland


  Ny utrustning? - Lämna det praktiska till oss
  Behöver ni hjälp med att montera en ljudanläggning, projektor, TV eller kanske hemmabio? Vi vänder oss till er som behöver hjälp i hemmet, kontoret eller konferenslokalen.

  Det är viktigt att er utrustning blir monterad på ett korrekt och säkert sätt. Ta inga chanser, vänd er till oss för att på ett professionellt och säkert sätt montera er elektronik - oavsett om det är en hemmabio- eller ljudanläggning, TV eller projektor, i hemmet eller på kontoret. 


  Vänd er till en specialist
  Vi är specialisterna i Hudiksvall inom hemelektronikservice och helhetslösningar för antenn, parabol, kabel-tv och datanät.

  Vår långa erfarenhet, och nära samarbete med ledande leverantörer, gör oss till en mycket stark aktör med fokus på kvalité och 100% nöjda kunder.

  Verksamhetsområden

  Montering av TV, projektorer, hemmabio

  Vi monterar all hemelektronik såsom TV, projektorer, bio & ljudanläggningar. Vi finns i Hudiksvall.

  Läs mer

  Nätverk, Wi-Fi, mobilt bredband

  Vi hjälper företag och privatkunder med installation av trådbundet nätverk & trådlösa nätverk, montage av externa antenner för mobilt bredband(3G/4G). Vi finns i Hudiksvall.

  Läs mer

  Antenninstallation & parabolmontering

  Vi monterar alla typer av antenner och paraboler för radio och tv. Även återförsäljare för ledande aktörer. Vi finns i Delsbo, Hudiksvall.

  Läs mer

  Installera kabel-TV

  Installation av kabel-tv i hyreshus & bostadsrättsföreningar. Underhåll & ombyggnationer från analogt till digitalt nät. Vi finns i Hudiksvall.

  Läs mer