Installation & montering av nätverk, Wi-Fi, mobilt bredband i Hudiksvall & Hälsingland

  Ett fungerande nätverk är idag en självklarhet i såväl hem som kontor
  Men vägen dit är inte alltid så självklart - Undvik krångel och tidskrävande installationer. Låt oss hjälpa dig montera och installera ert nätverk, trådlöst och trådbundet, för optimal prestanda.

  Vi vänder oss till såväl företag som privatpersoner med båda små och stora installationer av trådlöst nätverk(wifi) och kabel. 

  Mobilt bredband - Hur är mottagningen?
  Har ni ett mobilt bredband med dålig mottagning? Då kan en extern 3G/4G antenn som placeras utomhus göra skillnad. Vi hjälper dig med montering av externa antenner för mobila bredband.

  Vänd er till en specialist

  Vi är specialisterna i Hudiksvall inom hemelektronikservice och helhetslösningar för antenn, parabol, kabel-tv och datanät.

  Våra leverantörer tillhör de marknadsledande i branschen, vilket garanterar oss tillgång till ett komplett program av moderna produkter.  Verksamhetsområden

  Montering av TV, projektorer, hemmabio

  Vi monterar all hemelektronik såsom TV, projektorer, bio & ljudanläggningar. Vi finns i Hudiksvall.

  Läs mer

  Nätverk, Wi-Fi, mobilt bredband

  Vi hjälper företag och privatkunder med installation av trådbundet nätverk & trådlösa nätverk, montage av externa antenner för mobilt bredband(3G/4G). Vi finns i Hudiksvall.

  Läs mer

  Antenninstallation & parabolmontering

  Vi monterar alla typer av antenner och paraboler för radio och tv. Även återförsäljare för ledande aktörer. Vi finns i Delsbo, Hudiksvall.

  Läs mer

  Installera kabel-TV

  Installation av kabel-tv i hyreshus & bostadsrättsföreningar. Underhåll & ombyggnationer från analogt till digitalt nät. Vi finns i Hudiksvall.

  Läs mer